Tak trzymany widelec wkładamy bocznym ruchem do makaronu i podnosimy w górę

Tak trzymany widelec wkładamy bocznym ruchem do makaronu i podnosimy w górę, aż to, co £:pdiwrotóni na talerz, zwijamy nabrany na nięgo makaron i pot® . -nosimy szybko i zgrabnie do ust. Trzeci sposób polega na tym, że widelec wkładamy do maks*« , rpńu zupełnie pionowo i w tej pozycji nawijamy na niego • odpę-J wiednią porcję. Ogólnie: przy długim makaronie najważniejsze jest, aby chwytać! Widelcem i zwijać nie więcej jak dwie — trzy nitki na raz, inaczej! zwój będzie za duży. Słodkie ciasta elegancko jest jeść widelcem do ciast, ale przy.’! braku takowego, można jeść łyżeczką. Ciasto całkiem suche, np.-| : piernik, można wziąć w rękę. i Jabłka, gruszki, żeby je zjeść naprawdę elegancko, wymagają! pewnej ekwilibrystyki.

Znalazłeś się tutaj dzięki poniższej frazie kluczowej:

Witaj na moim serwisie ! Poświęconym urbanistyce, mam nadzieję, że znajdziesz tutaj wiele ciekawych i interesujących Ciebie informacji. Zapraszam do czytania !
Wszelkie prawa zastrzeżone ©